Ai un copil isteț care analizează cu plăcere mecanisme complexe? Face și desface orice jucărie, dornic să descopere fiecare piesă? Oferă-i copilului Meșterul ceasornicar și susține-l să-și dezvolte gândirea logică și dexteritatea în mod distractiv.
În plus, va avea propriul ceas analog, creat chiar de el și se va bucura de un obiect practic și util zi de zi.
Meșterul ceasornicar este potrivit tuturor copiilor care vor să descopere lumea fascinantă a angrenajelor și să cunoască modul în care funcționează ceasul analog.
Setul Meșterul ceasornicar stimulează astfel curiozitatea puștilor abili, care nu se tem să încerce lucruri noi și caută mereu să-și ocupe timpul în mod creativ.
Meșterul ceasornicar – un joc provocator și educativ
Crezi că e complicat să îți faci propriul ceas? Analizează atent componentele din setul Meșterul Ceasornicar, pune-ți inteligența la încercare și totul va merge ca pe roate!
- Citește cu atenție instrucțiunile.
- Parcurge corect pașii din ghidul de asamblare.
- Obține primul tău ceas analog, care funcționează perfect.
Prin cadranul transparent vezi cum se învârt rotițele puse acolo chiar de tine. E uimitor ce poți crea cu mâinile tale, atunci când îți dorești cu adevărat să reușești, nu-i așa?
De ce să alegi setul Meșterul ceasornicar
Este un joc creativ și inteligent care îi atrage pe copii și îi stimulează să-și depășească limitele, construind cu mâinile lor un ceas real, care funcționează perfect.
Ceasul rezultat este colorat și interesant, putând fi utilizat și ca obiect decorativ pentru camera copiilor.
Activitatea de asamblare le stimulează copiilor dexteritatea, atenția și perseverența, fiind în același timp distractivă și palpitantă.
Poate fi un cadou perfect pentru a-i ține pe cei mici departe de ecrane un timp îndelungat.
Montarea ceasului este un prilej de a petrece timp de calitate cu copilul tău și de a-i vorbi pe înțelesul lui despre angrenaje sau despre mecanismul de funcționare al ceasului.
Știai că…
- Egiptenii au fost prima civilizație interesată de studiul timpului, ei inventând așa-numitele ceasuri solare în jurul anului 3500 î.Hr.
- Grecii antici au inventat ceasul cu apă. Se pare că Platon avea un astfel de exemplar care avea și alarmă.
- Ceasurile de mână erau folosite inițial doar de femei, bărbații purtând ceas de buzunar până la începutul secolului XX.
- Primii bărbați care au purtat ceas de mână au fost militarii, în secolul al XIX-lea, pentru sincronizarea tacticilor din timpul războiului.
Fie că îți dorești un joc educativ pentru copilul tău sau un cadou interesant pentru un prieten isteț setul Meșterul Ceasornicar va fi cu siguranță alegerea cea mai inspirată.